Pinot, ktorý bol pestovaný v BIO režime, sme ponechali fermentovať autochtónne (s vlastnými kvasinkami z hrozna, kde sú aj divoké kvasinky - Wild) , aby sa prejavil jeho odrodový potenciál a hlavne „terroir“, kde sa toto hrozno urodilo.
Ocenenie
ZM Prague WT
VINÁRSTVO
Naše rodinné vinárstvo som založil v roku 2009, kde dominantou všetkého je špičková kvalita vyrábaných vín, ktoré sú nasmerované do vinoték a gastronómie. Naozaj máme rodinné...
Pinot, ktorý bol pestovaný v BIO režime, sme ponechali fermentovať autochtónne (s vlastnými kvasinkami z hrozna, kde sú aj divoké kvasinky - Wild) , aby sa prejavil jeho odrodový potenciál a hlavne „terroir“, kde sa toto hrozno urodilo.
Pinot, ktorý bol pestovaný v BIO režime, sme ponechali fermentovať autochtónne (s vlastnými kvasinkami z hrozna, kde sú aj divoké kvasinky - Wild) , aby sa prejavil jeho odrodový potenciál a hlavne „terroir“, kde sa toto hrozno urodilo.